Team

Ons team werkt als een geoliede machine, iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en kennisgebied, zodat altijd een breed spectrum aan kennis voorhanden is om alle uitdagingen bij onze klanten aan te gaan!

Marc Brouwer

Directie | Verkoop

Het ene moment in het ketelpak en het andere een gesprek met een klant over de voortgang van het IT-project. Op deze manier zal het werk niet snel vervelen. Samen met het team gaan we ervoor dat u tevreden bent over de door ons geleverde diensten en producten.

Lenneke Brouwer

Directie | Administratie

Ik zorg ervoor dat op administratief en financieel vlak die ongeordende IT-bende hier een beetje in het gareel blijft, streng doch rechtvaardig en dan komt alles toch weer op zijn pootjes terecht.

Niels Geijtenbeek

Verkoop

Ik ben altijd in de weer met de planning en het maken van offertes, alles moet tot de laatste punt in orde zijn. Ik ga ervoor dat ons aanbod precies past bij uw wensen. Alle informatie van een project draag ik vervolgens over aan mijn technische collega’s, zodat zij alles kunnen uitvoeren zoals met u is overeengekomen.

Anne-Lise van Dijke

Secretariaat

Als secretaresse zorg ik dat ik overal het overzicht houd, onze klanten mag het aan niets ontbreken. Mijn streven is dat ons team alles op tijd bij de hand heeft om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren.

Maikel Govers

Systeembeheer

Ik ben IT-specialist. Geef mij een scherm voor mijn neus en een “tikplankie” dan los ik uw IT-probleem snel op. Als het om IT-netwerken gaat ben ik uw gesprekspartner!

Peter Faase

Systeembeheer

Mijn ervaring in de IT-branche is mijn grote kracht, Mijn collega’s noemen mij voor de grap wel eens M.BitZ opa, daar ben ik trots op, gewoon omdat ik samen met mijn collega’s een geweldig team vorm dat elke keer weer klaar staat om de gestelde IT-vraagstukken op te lossen.

Yoran Polderman

Systeembeheer

Als IT-beheerder 2.0 sta ik mijn mannetje bij de IT-projecten die bij ons de revue passeren. Zo nu en dan een “grappie” moet kunnen, maar dan weer snel aan de slag met de volgende klus. Samen met mijn andere teamleden zorgen we ervoor dat uw IT-omgeving probleemloos werkt.

Vacature IT Specialist

Systeembeheer

Bent u onze nieuwe IT-Specialist? Wij zijn voortdurend op zoek naar doorzetters en kennisdelers. Mensen met pit en ervaring gunnen wij graag een plaats in ons team!

Blijf op de hoogte

Schrijf in op de M.Bitz nieuwsbrief en blijf op de hoogte.