Over M.BitZ Business IT

Het midden en kleinbedrijf ontzorgen door middel van extern systeembeheer. Dat was het uitgangspunt waarmee Marc en Lenneke Brouwer in 2006 het bedrijf M.BitZ zijn gestart. In de tussenliggende periode is er een behoorlijke groei doorgemaakt, inmiddels werkt een team van 9 personen dagelijks aan de kwaliteit en veiligheid van de aan ons toevertrouwde ICT netwerken.

Eerst vanaf de zolderkamer, daarna in een tot kantoor omgebouwde loods aan de Parallelweg en nu, vanaf 2010, in het huidige pand aan de oude Rijksweg in Krabbendijke.

Achtergrond

Doordat Marc lange ervaring heeft opgedaan in het grootzakelijke bedrijfsleven -waar voldoende kennis aanwezig was op IT gebied- zag hij dat het MKB vaak niet de middelen had om zich op dezelfde professionele manier te voorzien van de benodigde kennis. Daarom is het idee ontstaan om deze dienstverlening te gaan leveren door middel van extern systeembeheer.

Kwaliteit loont

Dat kwaliteit nu eenmaal belangrijker is dan de prijs bewijzen alle klanten die vanaf het eerste uur nog steeds gebruik maken van de door M.BitZ geleverde diensten. Een ICT-netwerk moet probleemloos functioneren: dat is de doelstelling. Er wordt daarom overwegend gebruik gemaakt van A-merken. De nadruk ligt dan ook op het voorkomen van storingen, zo blijft de IT-infrastructuur gezond.

M.BitZ heeft een eigen reparatieafdeling, storingen aan apparatuur kunnen daarom snel en vakkundig worden verholpen. Het personeel is gecertificeerd, kent de fijne kneepjes van het vak en kunnen daardoor op een juiste manier informeren over aanpassingen bij uw automatiseringsvraagstukken.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op de M.Bitz nieuwsbrief en blijf op de hoogte.