Hardware

M.BitZ levert u graag een kwaliteitsproduct…

Computers en monitoren

Of het nu gaat om een desktop-pc of een geavanceerde workstation, u wilt een betrouwbaar product waarmee u met plezier uw werkzaamheden kunt verrichten.

Daarom zoeken wij altijd naar kwaliteitsproducten van A-merken waar wij van overtuigd zijn dat deze uw wensen kunnen waarmaken.

Wij leveren daarom hoofdzakelijk HP, Toshiba en bijvoorbeeld Fujitsu Siemens.

Servers
Een server is de spil van het netwerk, uitval is daarom uit den boze. Op elk gewenst moment wilt de bedrijfsgegevens kunnen benaderen en aanpassen. Vaak beheert de server ook uw mail en agenda dus is het van groot belang dat deze altijd toegankelijk zijn.

Omdat wij goede ervaringen hebben met het serveraanbod van HP adviseren wij deze vaak bij onze klanten.

Netwerkapparatuur
Zonder netwerkapparatuur ligt uw kantoor stil, er is geen communicatie mogelijk met de server en internet is niet bereikbaar. Daarom geldt ook hier dat de kwaliteit van de apparatuur erg belangrijk is voor het juist functioneren van het bedrijfsnetwerk.

Merken die wij daarom aanbevelen zijn Cisco, Zyxel en 3Com.

Printers en multifunctionals
Uw drukwerk is de presentatie van uw bedrijf, van de eerste offerte tot de laatste factuur verwacht u nette afdrukken en dat het liefst zonder hapering of tegensputteren van een printer. Nu is er in de wereld van de printers een grote verscheidenheid aan materialen te vinden, ook de kwaliteit is heel divers.

Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een machine, zodat u de beste keuze kunt maken.

Printers en multifunctionals leveren wij voornamelijk van het merk Brother of Toshiba.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op de M.Bitz nieuwsbrief en blijf op de hoogte.