Extern systeembeheer

Afhankelijkheid van juist werkende automatiseringsmiddelen neemt steeds toe. Uitval van apparatuur leidt tot verlies van kostbare tijd. Zeker als belangrijke data is verdwenen kan dit bedrijfs- en imagoschade opleveren. Iets wat iedereen wil voorkomen.

Snel en betrouwbaar en veilig

Daar maken wij ons sterk voor, wij gaan ervoor dat onze klanten efficiënt en snel hun werk kunnen doen, gebruik makend van de nieuwste technieken.

Up-to-date

Wij adviseren vroegtijdig als apparatuur aan vervanging toe is of de technologie dusdanig is veranderd dat nieuwere apparatuur leidt tot verbeterde werkprestaties.

Een vraag of probleem en dan?

Heeft u een probleem of een vraag over uw apparatuur? Wij helpen u hiermee op afstand of ter plaatse! In een handomdraai kunt u ons veilig toegang geven tot uw computer, zodat we u direct kunnen assisteren. Lukt het niet op afstand? Dan komen we gewoon naar u toe.

Proactief Systeembeheer

Door het IT-netwerk proactief te beheren kunnen verstoringen worden voorkomen. Haperende verbindingen of een tekort aan schijfruimte het wordt allemaal vroegtijdig gerapporteerd zodat adequaat kan worden ingegrepen zo groeit een incident niet uit tot een calamiteit.

Veiligheid voorop

Dat beveiliging van uw eigendommen vandaag de dag op orde dient te zijn hoeven we vaak niet meer uit te leggen. Echter gaat het er om de juiste beveiligingstoepassing te vinden bij de geboden omgeving. Door constante monitoring van de nieuwste technologieën kan de juiste oplossing worden gevonden.

De juiste Back-up toepassing

Wu kostbare bedrijfsdata dient natuurlijk op passende wijze te worden geback-upt. Maar het is minstens zo belangrijk de downtime van uw infrastructuur zo laag mogelijk te houden. Door het toepassen van een passende back-up methode weten wij deze tot een minimum te beperken.

In de wolken

Op zoek naar flexibiliteit voor vaste maandbedragen? Dan is een cloudoplossing mogelijk iets voor u. Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld Office 365 of onze Online back-up dienst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op de M.Bitz nieuwsbrief en blijf op de hoogte.