Beveiliging van netwerken

Beveiliging is één van de speerpunten binnen de IT. Veel toepassingen en oplossingen zijn er ontworpen om uw IT-omgeving zo optimaal mogelijk te beveiligen.

Dagelijks zijn wij bezig te onderzoeken welke mix van beveiligingstoepassingen zorgt voor een afdoende beveiliging. Elke netwerkomgeving is anders, daarom is ons advies maatwerk en wordt geheel op de geldende situatie aangepast.

ESET Security

ESET biedt ondernemers en bedrijven een no no-nonsense oplossing voor het beschermen van hun digitale data. Als partner heeft M.BitZ een eigen managementsysteem ingericht zodat wij alle apparaten van onze klanten constant in kaart hebben en kunnen ingrijpen op het moment dat er zich een bedreiging voordoet.

2 Factor authenticatie

Door de toepassing van 2 factor authenticatie voor de toegang tot het bedrijfsnetwerk wordt deze extra beschermd tegen ongewenste indringers. Naast het wachtwoord wordt door een eenmalig gegenereerde code de authenticatie nogmaals gecontroleerd.

Encryptie

Door het versleuteld opslaan van bestanden kan alleen met een geldige sleutel toegang tot deze informatie worden verkregen. Komt de data in verkeerde handen dan nog kan deze niet worden bekeken zonder dat men de juiste encryptiesleutel in het bezit heeft.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op de M.Bitz nieuwsbrief en blijf op de hoogte.