Hulp op afstand

Mijn account

T 0113 501414 | E info@mbitz.nl
MbitZ Business IT Zeeland

Producten

De betrouwbare producten van MBitz

Welk besturingsprogramma past het beste bij uw bedrijf? Is de capaciteit van uw server nog voldoende? Welk merk computers is voor u het meest geschikt? Naast de ICT-diensten die wij bieden adviseren wij ook over software en hardware, daarnaast leveren wij ook allerlei ICT- en aanverwante producten. Van topmerk tot gebruikt met upgrade, tenslotte is er voor elk budget een oplossing.

Onze producten:

Hardware

Zijn uw computers toe aan vervanging? Of misschien uw server? Wat is de beste keuze? MBitz adviseert over en levert topmerken als HP, Dell en Mac. Maar ook een upgrade van uw huidige apparatuur is mogelijk. Hoe dan ook: we zorgen er altijd voor dat uw nieuwe producten aansluiten op uw bestaande netwerkomgeving.

Software

Cloudsystemen, boekhoudprogramma’s, ERP of ingewikkelde industriële toepassingen. De ervaring die onze medewerkers hebben opgedaan bij grote internationals, passen ze nu toe in uw bedrijfsnetwerk. Daar profiteert u van!

Reparaties

Een virus op uw pc? Laptopscherm kapt? MBitz heeft een eigen reparatieafdeling waar we zo snel mogelijk de hard- of softwarematige oplossing voor u zoeken.

Wifi

Een draadloos netwerk is erg handig, zeker als deze netwerk vormt met uw bedrijfsnetwerk. MBitz biedt u een draadloos netwerk  dat zowel binnen als buiten bereikbaar is. Door kwalitatief hoogwaardige producten wordt een bedrijfszeker WiFi-netwerk geboden.

Beveiliging

Een belangrijk aspect voor uw bedrijfsvoering is de beveiliging. Vaak is de apparatuur hiervoor verbonden met uw netwerk. MBitz levert daarom ook indoor en outdoor camera’s en koppelt deze naadloos aan uw bestaande netwerkstructuur.

Gratis IT-scan

Graag brengen wij gratis uw IT-mogelijkheden in kaart. De IT-scan biedt u een duidelijk inzicht in uw huidige IT-omgeving en laat u zien waar aandacht, advies of verbetering vereist is om klaar te zijn voor de toekomst.
MbitZ IT funny connection
Vragen? Bel 0113 - 501414