Hulp op afstand

Mijn account

T 0113 501414 | E info@mbitz.nl
Onze diensten

Onze diensten

M.BitZ is een allround IT-dienstverlener in Zeeland. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verlenen van systeem- en netwerkbeheer voor het midden- en kleinbedrijf. We beschikken over een vakkundig team om u te helpen met de meest uiteenlopende IT-vraagstukken.
 
Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben geen lange wachttijden of een keuzemenu, maar u heeft direct contact met een specialist waar u meteen met uw vraag of probleem terecht kan.
 
Extern systeembeheer
Door middel van extern systeembeheer leveren wij hoogstaande IT-oplossingen waardoor wij onze doelgroep voorzien van goede kwaliteit en dat voor een acceptabele prijs.

Het beheren van een IT-omgeving is een taak voor een professional. Wij voeren deze werkzaamheden graag voor u uit zodat u zonder zorgen uw eigen werk kunt doen.
 
Advies
Graag denken wij mee om uw automatisering te optimaliseren zodat deze naadloos aansluit bij uw wensen en er een maximaal rendement wordt gehaald uit de beschikbare apparatuur.
 
Projecten
Het projectmatig uitvoeren van een vernieuwing binnen uw IT-structuur kunt u aan ons overlaten, wij zorgen ervoor dat uw project zorgvuldig in uw huidige systeem wordt geïmplementeerd.
 
Monitoring
U bent afhankelijk van een groot aantal apparaten binnen uw netwerk. Het is dan ook van groot belang dat deze apparatuur blijft functioneren. Wij hebben een 24-uurs controlesysteem waar wij deze componenten in op kunnen nemen zodat deze voortdurend worden gemonitord. Hierdoor kunnen wij uw netwerk proactief beheren en wordt voorkomen dat een kleine storing resulteert in een grote netwerkcrash.    
 
Hardware
Is uw netwerkomgeving aan verbetering toe? Wij helpen u bij het vernieuwing van uw bedrijfsnetwerk zodat de nieuwste applicaties probleemloos kunnen functioneren en u ongehinderd uw werk kunt doen.

 

Gratis IT-scan

Graag brengen wij gratis uw IT-mogelijkheden in kaart. De IT-scan biedt u een duidelijk inzicht in uw huidige IT-omgeving en laat u zien waar aandacht, advies of verbetering vereist is om klaar te zijn voor de toekomst.
MbitZ IT funny connection
Vragen? Bel 0113 - 501414